Portrait Photo Session of Maria

Тя искаше просто да се почувства специална, ей така, между другото. :)

Мария е едно прекрасно момиче, което се свърза с мен, защото искаше да си направи фотосесия. Без повод, просто защото иска да има хубави снимки. Предложих й няколко места за снимки – в парка, в градска среда, а също и извън града. Тя сподели, че се притеснява от хората, но въпреки това избра по-трудния вариант за нея - да се снима в центъра на София, където минават хора - заради предизвикателството.

Срещнахме се пред ЦУМ. Това място е много популярно сред фотографите и точно тогава имаше още двама колеги, та беше малко пренаселено и хубавите гледни точки бяха заети. Времето беше много подходящо за снимки - облаци в началото, а по-късно изгря и слънце, затова и снимките са с различно настроение.

В действителност й беше малко трудно да се отпусне в началото, но по-късно изгря като звезда на площада. :) Искаше да има повече непринудени кадри - както тя каза „между другото“. За около 2 часа успяхме да направим доста различни снимки. Имаше и тайно послание за любимия човек, което обаче ще остане в тайна. Само за него. :) А, да, за малко щях да пропусна да ви споделя – Мария има мнооого красиви кафеникаво-зелени очи, искаше ми се само тях да снимам. :) И както виждате е толкова нежна и крехка, че още малко и ще се счупи. Не мога да си я представя в ролята на адвокат, но това е нейната мечта и работи упорито, за да я постигне. :)

Ако и вие искате да се почувствате специални, просто така, или пък искате да направите подарък на Вашата половинка и не знаете какъв, можете да се свържете с мен на тел. 0878129954 или като изпратите съобщение през контактната форма и опишете каква в вашата мечтана снимка. :)

Portrait Photo Session of Maria | Сватбен фотограф, семейни фотосесии, фотосесии за влюбени, детски фотосесии, портрети, сватбена фотография

Blog Comments powered by Disqus.