Become a model - TFP Photo Session

Искате ли да станете модел? Или може би вече сте се снимали, но просто много Ви харесва да се снимате и искате да имате още снимки? Или може би искате детето Ви да стане модел? За да започнете, е хубаво да имате хубави снимки. Ето тук мога да Ви помогна аз, както и Вие на мен.

Името на TFP фотосесията идва от Time for Print и означава, че фотографът заплаща времето на модела със снимки. В миналото това са били принтирани снимки, а сега са дигитални. Освен ако не използвам филмов фотоапарат. ;) Точно това Ви предлагам и аз.

Няма ограничения на пол и възраст, може да се снимат бебета, деца и възрастни хора. Важното е да сте усмихнати и готови за снимки! :) Фотосесията може да бъде тип lifestyle, editorial, комерсиална фотография или друга. Може да е в студио или на открито или друго подходящо помещение. Имайте предвид, че на мен може да ми трябват различни снимки от тези, които Ви трябват на Вас и затова снимките, които ще получите може да са малко по-различни от тези, които ще получите.

Детски фотосесии, детски фотограф / Child Photosessions, child photographerНапример, на фотосесията може да има и други хора.

За да използвам снимките, е необходимо е да подпишете документ Model Release, който ми позволява да използвам снимките с комерсиална цел.

За да кандадатствате, просто ми изпратете e-mail с Ваши снимки или снимки на детето Ви и кратко описание. Дали ще се възползвам от предложението Ви, зависи от свободното ми време за подобен тип снимки и дали имам замислен проект в дадения момент, в който можете да участвате. Но нищо чудно да изникне някаква идея, след като получа Вашите снимки или на по-късен етап, така че просто ми пишете. :)

Предложението е валидно за София и Варна.

Blog Comments powered by Disqus.