Looking for a Baby For Commercial Photoshoot

Благодаря на всички отзовали се! Вече намерихме бебе за тази рекламна фотосесия. Имам друго предложение за вас - TFP фотосесии за деца, семейства или модели.

Здравейте! Работя по нов проект за снимане на рекламни снимки и по този повод търсим бебе. Става въпрос за рекламни снимки на продукт - бебешка възглавница. Затова бебето трябва да е на не повече от шест-седем месеца, тъй като трябва да лежи спокойно и мирно без да плаче. :) За нас няма значение дали е момче или момиче. Продължителността на фотосесията ще е около половин-един час най-много и основно зависи от състоянието на бебето. Предлага се хонорар и е необходимо родителите да подпишат model release - декларация, която позволява използването на снимките за търговска цел. За повече информация можете да използвате формата за обратна връзка или да ми пишете през контактната форма. Моля да изпратите и снимка на бебето, както и да ми кажете как се казва, на колко месеца е, какъв е режима му и кога е най-подходящото време през деня, в което можем да проведем фотосесията. Снимките ще се проведат в студиото ми в Люлин 6.

Ако четете този пост и се сетите за Ваши познати, които ще се радват детето им да стане моделче, ви моля да споделите с тях тази публикация.

Blog Comments powered by Disqus.