Wedding in Sofia - D & M

Това е най-бързата сватба, която някога съм снимала по всички параграфи. Най-късно резервираната, с най-късия ритуал, който е възможен и най-малко гости. Младоженецът ми се обади буквално няколко часа преди самия ритуал. Но въпреки че сватбата беше в много тесен кръг - присъстваха само кумовете, ни беше доста забавно, както ще видите и от снимките в галерията по-надолу.

Ритуалът по подписване на граждански брак се проведе в ритуалната зала в София на ул. Леге 6. Целият ритуал отне не повече от десет минути! Рекорд! Дори в ритуалната зала във Варна е с поне 5 минути повече време. ;) Единственият плюс на тази зала е, че е доста светла и нова. Като се има предвид какви са другите ритуални зали в София, това си е един много голям плюс.

На срещата, като им давах снимките, Дарина ми обясни, че не обича излишната показност и си е избрала рокля, която може да носи след това. Вместо да направят голяма сватба, предпочитат да си направят едно пътешествие. :) Роклята определено трябва да се разходи на някое по-топло и екзотично място. Чакам снимки с нетърпение! :) А също предстои и подписване на църковен брак. Кога ще бъде църковния брак също не се знае, както разбрах те са от този тип хора, които решават всичко на момента.

Пожелавам на Дарина и Михаил да преодолеят трудностите, които имат в момента и да гледат само напред към по-добро бъдеще, и винаги да се обичат! :)

Wedding in Sofia - D & M | Сватбен фотограф, семейни фотосесии, фотосесии за влюбени, детски фотосесии, портрети, сватбена фотография

Blog Comments powered by Disqus.